Van conflict naar geluk 

Heb jij last van spanningen, onvrede, irritaties, frustraties, onzekerheid en emoties? 
Loop jij ergens in vast en wil jij dat anders? Dat kan!

Problemen die zich kunnen voordoen zijn:
-machteloosheid en moedeloosheid
-besluiteloosheid
-burn-out
-opvoedproblemen
-relatieproblemen
-communicatieproblemen bij scheiding
-eenzaamheid
-pestgedrag 
-een overlijden
-zorgen over de toekomst
-een gebeurtenis uit het verleden die nog steeds in de weg zit

Ik help jou om jouw problemen op te lossen. Zodat jij weer in vertrouwen verder kan in je leven, in vrijheid en verbinding.
Ik bied een gesprek of een traject, zodat jij jouw probleem echt kan oplossen en weer in tevredenheid verder kan.

Neem gerust contact met me op. 

Contactformulier

Conflict in je relatie, gezin of familie

Herkennen jullie dit? Het loopt niet in de relatie, gezin of familie. Er is een conflict of een impasse. Er zijn irritaties en ergernissen en het heeft invloed op de communicatie en sfeer. Het is niet wat jullie willen, jullie weten alleen niet hoe je het moet veranderen en kan oplossen.

Willen jullie een oplossing waar iedereen “ja” tegen kan zeggen? Zonder compromissen te moeten sluiten? Ik bied een gesprek of een mediation traject op maat, zodat jullie een oplossing krijgen waar een ieder tevreden mee kan zijn.

 

 Neem gerust contact met me op.

Wat er is gebeurd kun je niet veranderen, wel wat het met je doet!

De mensen die ik begeleid willen graag een oplossing voor een conflict of probleem. Vaak is er van alles geprobeerd en lukt het niet iets te veranderen. De onvrede en het rotgevoel blijft. Toch kan je kan zelf iets doen. Hier onder een reactie van een coachee. (meer)

Reactie:”Ik had jaren geleden al veel hulp gekregen, maar ik kwam niet los van mijn probleem. Josien laat mij op een andere manier kijken naar mijn probleem. Dat was soms confronterend, maar heel bevrijdend en verhelderend en een grote opluchting. Ik herken nu patronen in mijn leven. Blij dat ik van Josien handvatten heb gekregen, hoe dit zelf op te lossen en me weer prettig te voelen. Het stroomt weer en voel me weer energiek, verbonden en blij.

De grote verandering

“Na de laatste escalatie thuis was het alles of niets. Ik wilde wel anders maar wist niet hoe. Dit coachtraject had ik nooit willen missen.
Door een andere kijk op de zaak en het aanreiken van handvatten door Josien, heb ik een totaal andere verhouding gekregen met de persoon waar ik al jaren een slechte band mee had. Wat ik dacht wat nooit zou kunnen veranderen, is 180 graden gedraaid in positieve zin. Alles kan veranderen, zet zelf de eerste stap!”
Groetjes Ina.