Ik ben josien Hanewald-oudman. In 2016 ben ik mijn Life Coach- en Mediation Praktijk in conflictoplossing gestart. Ik heb ontdekt hoe ingewikkeld we vaak doen in een conflict. Ik heb ervaren en geleerd hoe conflicten ontstaan, hoe we ze in stand houden, maar ook hoe je ze kan oplossen. Hoe je zelf kan bijdragen aan het oplossen van een conflict. .

Ik kan je helpen doordat ik allereerst een eigen conflict heb opgelost. Dat heeft mij zo blij gemaakt, dat ik besloot dit door te geven aan mensen die ook worstelen met iets en dit graag opgelost willen hebben. Een conflict oplossen geeft namelijk vrijheid, geluk, vertrouwen, rust, verbinding en energie. Ik heb diverse opleidingen gevolgd in de “Transformatieve Conflictoplossing, Life Coaching en Mediation”. Ik kan nu iets betekenen in situaties die voorheen uitzichtloos leken. Daarnaast neem ik 20 jaar werkervaring en kennis mee als psychiatrisch verpleegkundige. 

Samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in Meppel, waar ook mijn praktijk gevestigd is. 

Ik sta geregistreerd bij ITCO, de beroepsorganisatie van transformatieve coaches en mediators.