Ik ben Josien Hanewald-Oudman. In 2016 ben ik mijn praktijk Ik wil anders, Life Coaching- en Mediation in Conflictoplossing gestart. Ik heb zelf ervaren hoe ingewikkeld conflicten en de daarbij behorende gevoelens zijn. Maar ik heb ook ontdekt en geleerd hoe conflicten ontstaan, hoe we ze in stand houden en hoe je ze kan oplossen. Hoe je zelf kan bijdragen aan het oplossen van een conflict. Zo gaaf en wat een verrijking voor een mensenleven.

Ik kan je helpen doordat ik allereerst eigen conflicten heb opgelost, in mijn werk en prive. Dat heeft mij zoveel geluk en bewustwording gegeven, dat ik besloot dit door te geven aan mensen die ook worstelen met iets en dit graag opgelost willen hebben. Een conflict oplossen geeft namelijk vrijheid, geluk, vertrouwen, rust, verbinding en energie. Ik heb diverse opleidingen gevolgd in de “Transformatieve Conflictoplossing, Life Coaching en Mediation”. Ik kan nu iets betekenen in situaties die voorheen uitzichtloos leken. Daarnaast neem ik 20 jaar werkervaring en kennis mee als psychiatrisch verpleegkundige in een ziekenhuis en als ambulant begeleider bij conflictsituaties in gezinnen.

Samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in Meppel, waar ook mijn praktijk gevestigd is. 

Ik sta geregistreerd bij ITCO, de beroepsorganisatie van transformatieve coaches en mediators.