Klanten over mij en hun traject

Hieronder tref je een aantal stukjes aan van mensen die klant bij mij waren en hun ervaringen (anoniem) delen.

Ik voel me nu een vrij mens

“Josien heeft me goed bijgestaan en me geholpen om anders in het leven te staan.Ik zag vaak als een berg tegen dingen op en meende dat ik iedereen zijn problemen moest oplossen, maar op gegeven moment kun je de ballen niet meer allemaal hoog houden.Toen ik dat punt...

Lees meer

Fijne, open gesprekken

“Fijne, open gesprekken met Josien gehad. Ik ben me nu veel bewuster van al mijn gedachtes. Heel veel zijn er niet waar. Het zijn oude overtuigingen. Door dat besef en ze om te buigen ben ik veel meer in mijn kracht komen te staan en ook rustiger geworden. Dank je wel...

Lees meer

En toen kwam Covid er ook nog bij

Eind 2020 liep ik vast. De combinatie van grote veranderingen in de thuissituatie, het verantwoordelijk werk op de IC én daar nog eens de Covid pandemie overheen. Josien vond mij via social media waar ik als zorgambassadeur mijn werk als IC verpleegkundige laat zien....

Lees meer

Ik zat erg met mijzelf in de knoop

Ik zat zo erg met mijzelf in de knoop dat ik er lichamelijke klachten van had. Wij hebben uren gepraat en jij hebt mij inzicht gegeven in mijzelf. Hoe ik zelf vaak maar één kant van het kopje zie, terwijl er meerdere kanten zijn. Ik begrijp mijzelf nu veel beter. Met...

Lees meer

Ik zag overal tegen op en was erg moe

Ik ging het coachingstraject met Josien in vanwege meerdere redenen. Ik zat niet lekker in mijn vel, zag overal tegen op, raakte snel geïrriteerd om kleine dingen en was constant moe. Daarnaast vroeg ik me af of ik wat betreft mijn werk nog wel op de goede plek zat....

Lees meer

Alles kan veranderen

Door een andere kijk op de zaak en het aanreiken van handvaten door Josien, heb ik een totaal andere verhouding gekregen met de persoon waar ik al jaren een slechte band mee had. Wat ik dacht wat nooit zou kunnen veranderen, is 180 graden gedraaid. Na de laatste...

Lees meer

Relatie mediation

Al een tijdje werd de omgang tussen mij en mijn partner steeds krampachtiger. We kregen ruzie om niks, konden aardig ontploffen en als we het achteraf analyseerde , kwamen we op een gegeven moment niet verder dan: “Ja, maar jij zei dit en daarom reageerde ik zo…”. En...

Lees meer

Van burn-out naar geluk en bevrijding

Al een tijd nam ik in alle opzichten te veel hooi op mijn vork. Mijn gezin, mijn zaak, een verbouwing, vrijwilligerswerk en een man met een hele drukke baan. Toen ik eenmaal bij de huisarts was beland, besefte ik me dat ik het veel te ver had laten komen. Te lang over...

Lees meer