Al een tijd nam ik in alle opzichten te veel hooi op mijn vork. Mijn gezin, mijn zaak, een verbouwing, vrijwilligerswerk en een man met een hele drukke baan. Toen ik eenmaal bij de huisarts was beland, besefte ik me dat ik het veel te ver had laten komen. Te lang over mijn grenzen heen gegaan waardoor ik al mijn activiteiten door de bomen het bos niet meer zag.

Elke nieuwe activiteit nam ik met enthousiasme aan, maar het werd zoveel dat ik alleen nog maar gehaast van hot naar her aan het gaan was. Toen ik voor een aantal grote beslissingen kwam te staan sloeg de paniek helemaal toe. Nuchter en opgewekt als ik altijd was, kon ik helemaal niet meer omgaan met de stress en keuzes waar ik voor kwam te staan. Ik sliep slecht, piekerde veel, was oververmoeid en zat helemaal niet lekker in mijn vel. Ik merkte op een gegeven moment dat ik er lichamelijk last van kreeg. Toen ik eenmaal bij de huisarts beland was, besefte ik me dat ik het veel te ver had laten komen. Te lang over mijn grenzen heen gegaan waardoor ik in al mijn activiteiten door de bomen het bos niet meer zag.

Mijn huisarts stelde vast dat ik een burn-out had en adviseerde mij om een coachgesprek met Josien te voeren om alles op een rij te zetten. Meteen heb ik een afspraak gemaakt en tijdens een vrijblijvend oriƫntatiegesprek klikte het meteen. Josien kwam op mij over als een vertrouwde, warme, professionele en bovenal kundige coach die ik nodig had. In het oriƫntatiegesprek stelden we vast wat ik wilde bereiken met de coaching. We spraken af om in een aantal coachgesprekken te onderzoeken wat de angel van mijn burn-out was en hoe ik mijn doel kon bereiken.
Tijdens het proces ben ik erachter gekomen waarom ik in die situatie was beland. En dat heeft me zoveel inzicht gegeven dat ik daarna belangrijke keuzes heb gemaakt. Op een aantal vlakken heb ik een stap terug gedaan. Ook in die gesprekken met de betrokkenen heeft Josien mij bijgestaan zodat ik zelf de gesprekken kon voeren. Tussen de sessies door mocht ik altijd even whatsappen of bellen met josien als ik het moeilijk had. Ze was er tijdens het proces altijd voor mij.

In vier gesprekken heeft Josien mij gestimuleerd het roer weer in eigen handen te nemen, heb ik belangrijke keuzes gemaakt en voel ik me opgelucht, gelukkig en bevrijd. Josien wil oprecht mensen helpen, is een integere vrouw en zet haar passie en jarenlange kennis en ervaring in om mensen weer op de rails te krijgen.
Ik wens iedereen die op welke manier dan ook in de knoop zit met zichzelf of met anderen de zorgzame hulp van Josien toe!

Anoniem