LOS JE ISSUE OF CONFLICT ECHT OP!!!

ZET DE STAP! Het is zo bevrijdend, gelukzalig en verbindend!

Vroeger vermeed ik conflicten. Ik wilde dat gedoe en ingewikkeldheid niet! Ik paste me aan, ging voor harmonie, loste het voor dat moment op. Toch bleef er iets knagen!

Het was niet echt opgelost! Zoals met een paracetamol die je in een glas water legt, dat is echt oplossen.

Toch kan dit ook met conflicten! Echt oplossen! Het transformeren van conflicten en problemen naar vrijheid en verbinding. Duurzaam en effectief!

In 2016 heb ik er mijn werk van gemaakt als life coach en mediator in transformatieve conflictoplossing en ben ik gestart met mijn praktijk “ik wil anders”.

Nu zeg ik: “Het komt goed! Kom maar zitten! Wat speelt er? Wat is er gebeurd?

Herken jij dat ook? Dat het niet loopt in een relatie, werkdruk, slepende conflicten of lastige situaties? Op je werk of prive? Je zit er mee in je maag en je krijgt het niet verandert.

We hebben de neiging om in een conflict elkaar te ontwijken, te negeren, de strijd aan te gaan, elkaar onbewust te dwarsbomen. Het is zo menselijk, het maakt alleen geen verschil. Uiteindelijk dwarsboom je je eigen geluk.

Ik herken dit en ik wilde dit niet meer. Zo ging ik jaren geleden een tijd met een steen in mijn maag naar mijn werk. Ik werkte als verpleegkundige en het lukte me niet om situaties verandert te krijgen. Situaties die in mijn ogen niet liepen en waar ik last van had. En dan was ik ook nog moeder en partner waar het ook nog wel eens botste. Ik wilde die nare gevoelens niet meer. Ik wilde het leuker hebben en ben er met behulp van coaching mee aan de slag gegaan. Ik heb gemerkt dat ik anderen niet kan veranderen. Ik ontdekte wel dat ik bij mezelf iets kon veranderen. Waardoor er in mijn omgeving ook iets mee veranderde. De angel ging eruit. Een oplossing vanuit de kern in mij.

Het veranderde mijn leven en mijn relaties met collega’s en dierbaren en mijn relaties thuis. Ik ontdekte gedachten waar ik mijzelf onbewust mee frustreerde en wat mij moedeloos en machteloos maakte. Een andere kijk, gaf een ander gevoel. Dat heet transformatie! Zo verhelderend! Ik kon het nu oplossen en regie nemen over mijn eigen geluk en handelen.

Het maakt alle contacten prettiger en makkelijker en het maakte mij een betere verpleegkundige en een gelukkiger mens. Ik heb nu de inzichten en de tools, wanneer ik weer zit te dippen, hoe me weer vrij te kunnen voelen en hoe in verbinding te blijven met anderen om me heen. Want dat wil ik.

Mij vrij en verbonden voelen met de mensen om mij heen.

Mijn ervaringen en kennis wilde ik doorgeven. Ik ben mij gaan scholen en heb de vaardigheden geleerd hoe ik als coach, mediator en trainer anderen kan helpen om ook tot oplossingen te komen waar ze tevreden mee kunnen zijn.

Nu help ik sinds 2016 anderen die vastgelopen zijn en graag anders willen! Verpleegkundigen, zorgprofessionals, onderwijzers, ondernemers, ouders, vaders en moeders en jongeren. Iedereen die het verschil wil maken in haar of zijn leven.

Coachgesprekken, mediationgesprekken, workshops, intervisie of een teambuildingsdag. Alles gericht op je vrij voelen en je verbonden voelen. win-win voor iedereen.

Ik ga voor oplossingen waar iedereen tevreden mee kan zijn. Want anders blijf je hangen in hetzelfde. Je komt het elke keer weer tegen. De angel moet er in zijn geheel uit, anders blijft het zeuren. Het goed hebben met jezelf en elkaar maakt veel verschil voor je gezondheid, psychisch welbevinden, samenwerking en het behalen van resultaten.

Ik hoor van klanten: “Had ik dit gesprek nou maar eerder gevoerd. Het laat me een heel andere kant van het probleem zien. Zo heb ik het nog nooit bekeken. Ik zie weer mogelijkheden en kan het oplossen. Ik weet nu wat ik zelf hier in kan doen. Ik begrijp de ander nu ook”.

Of een team wat zegt:” Onze patronen zijn zichtbaar geworden. We praten nu gelukkig weer met elkaar en niet langs elkaar. Het lijkt dan toch anders te zitten, dan we dachten. Heel verhelderend en bevrijdend. We liggen weer op 1 lijn en kunnen weer verder. We weten nu wat een ieder zelf kan doen”.

Wat er is gebeurd kun je niet veranderen. Wel wat het met je doet!

Wil jij anders? Het kan anders!

Durf het initiatief te nemen. Ik help je er graag bij.

Voor info kijk op www.ikwilanders.nl