Persoonlijk leiderschap in de zorg

 

Een dagdeel om kennis te maken met de kunst en kracht van de transformatieve conflictoplossing. Een andere kijk en je ontdekt dat je onafhankelijk van iemand anders problemen kunt oplossen. Zelf en naar tevredenheid.

 

De realiteit laat zien dat conflicten heel normaal en menselijk zijn. Iedereen heeft er mee te maken. Een conflict is voor mij iets daar waar het niet loopt, waar het niet stroomt. Strubbelingen en gedoe. Het gevoel van machteloosheid, irritaties, in een relatie thuis, op je werk, of een bepaalde situatie waarin je je onzeker voelt, is vast en zeker herkenbaar. 
We denken vaak dat we afhankelijk zijn van de ander of de situatie om het onderliggend probleem op te kunnen lossen. Maar is dat ook waar? Hoe zou het zijn om zelf iets te kunnen doen? Dat je niet hoeft te wachten op de ander?
Wil jij ontdekken wat voor invloed jij zelf kan hebben op situaties waar jij je machteloos en/of onbegrepen voelt?

 

In deze workshop ga je zien en ervaren wat er precies in de weg zit. Waar het in de communicatie echt over gaat. Wat we wel en niet communiceren. Je krijgt inzicht hoe je het probleem zelf kunt oplossen voor jezelf en anderen, zodat je het gevoel hebt weer verder te kunnen. Je vrij en tegelijkertijd verbonden voelen.

 

Reacties van deelnemers zijn :
– “Inzichtgevend”
– “Verlichtend”
– “Verbindend”

 

 Data: 

 

10 september 19.30  in Meppel
16 september 19.30  in Meppel
18 september  09.15  in Meppel
24 september 19.30  in Meppel

 

Kosten: € 39,95- te voldoen bij aanmelding.

 

 

 

Workshoptickets bestellen:

 
 
Totaal: € -