Spanningen en onvrede op je werk?

 

Herken je dit: 

  • je loopt vast en je komt er zelf niet uit
  • je hebt last van hoge werkdruk
  • moeite met grenzen aangeven en voor jezelf opkomen
  • onzekerheid
  • meningsverschillen en de wrijving wat het oproept
  • irritaties en niet gehoord voelen
  • moeite met effectief werken en in je energie blijven
  • last van slechte werksfeer, sluimerende conflicten en strubbelingen

Toch zijn problemen en conflicten heel normaal en menselijk. Maakt niet uit welke functie je bekleed. Soms lukt het je niet meer om er zelf uit te komen.  Het staat je plezier en geluk behoorlijk in de weg en je kan niet meer prettig en effectief werken. Het heeft grote  impact en het krijgt veel meer invloed dan je lief is, zowel in je werk als privé.

Je hebt al veel geprobeerd om het probleem op te lossen of er om heen te werken, maar dat levert frustraties en moedeloosheid op. Het kost ontzettend veel energie en nog veel meer.

Je kan het oplossen! Zodat jij je weer vrij en krachtig voelt. En jij weer effectief kan werken en je doelen kan behalen. Daarnaast voel jij je weer verbonden met de collega’s en cliënten en anderen om je heen.  Je maakt het verschil!

Neem gerust contact met me op.

Coaching, mediation en teamontwikkeling

TOP team; communicatie op 1 golflengte

De kunst is het op te lossen naar tevredenheid, zodat je vrij van de ballast en verder kunt.  En daar help ik je graag bij. 

EEN WINNEND TEAM BEGINT BIJ JEZELF EN SAMEN WIN JE!

 

 

 

 

Je kan het oplossen!

WAT ER IS GEBEURD KUN JE NIET VERANDEREN. WEL WAT HET MET JE DOET!

De grote verandering

“Ik ging het coachingstraject met Josien in vanwege meerdere redenen. Ik zat niet lekker in mijn vel, zag overal tegen op, raakte snel geïrriteerd om kleine dingen en was constant moe. Daarnaast vroeg ik me af of ik wat betreft mijn werk nog wel op de goede plek zat. Ik had zelf wel een beeld van wat de oorzaken konden zijn, maar kwam er zelf niet uit.

Wat ik als heel prettig heb ervaren, is de tijd die Josien nam voor haar gesprekken. Ik heb 2 coachgesprekken gehad. Juist op die momenten konden we echt de diepte in. Tijdens de gesprekken zijn we op zoek gegaan naar de “angel”. Door situaties stap voor stap te analyseren, kwamen we steeds bij de kern uit. Deze kern bepaalt mijn gedachten en daarmee mijn gevoelens en gedrag. Deze inzichten waren af en toe confronterend, maar gaven verheldering waardoor ik grote stappen kon zetten in de goede richting. Op momenten dat ik thuis of op het werk piekerde of weer ergens tegenaan liep, kon ik Josien mailen, appen of bellen. Doordat we de situatie vrijwel direct bespraken, kreeg ik meteen zicht op het proces dat zich afspeelde.

Josien haar rustige, niet veroordelende manier van coachen heeft mij enorm geholpen. Gaandeweg het traject leerde ik de situaties herkennen waarin ik vast liep. Het eindresultaat is dat ik me nu veel minder druk maak en zit veel beter in mijn vel. Ik heb minder last van irritaties en heb veel meer energie!”

Eveline