Spanningen en onvrede op je werk?

 

Herken je dit: 

  • niet durven zeggen wat je wilt zeggen
  • onvrede en werkdruk
  • samenwerkingsproblemen
  • de neiging om te pleasen
  • moeite met duidelijk en helder communiceren
  • last van sluimerende conflicten en strubbelingen

Toch zijn problemen en conflicten  heel normaal en menselijk. Maakt niet uit welke functie je bekleed. Vaak lossen we het op, maar soms lukt je dat niet. Het lukt je niet iets te veranderen. Het staat je plezier behoorlijk in de weg en je kan niet meer prettig en effectief werken. Het heeft grote  impact en het krijgt veel meer invloed dan je lief is, zowel in je werk als privé.

Je hebt al veel geprobeerd om het probleem op te lossen of er om heen te werken, maar dat levert frustraties en moedeloosheid op. Het kost ontzettend veel energie.

Je kan het oplossen! Je kan zelf iets doen. Zodat jij je weer vrij en krachtig voelt. En jij weer effectief kan werken en je doelen kan behalen. Daarnaast voel jij je weer verbonden met de collega’s en anderen om je heen.  Je maakt het verschil!

Neem gerust contact op voor een kennismaking of vragen.

Coaching, mediation en teamspirit

 

 

 

 

Je kan het oplossen!

WAT ER IS GEBEURD KUN JE NIET VERANDEREN. WEL WAT HET MET JE DOET!

De grote verandering

“Ik ging het coachingstraject met Josien in vanwege meerdere redenen. Ik zat niet lekker in mijn vel, zag overal tegen op, raakte snel geïrriteerd om kleine dingen en was constant moe. Daarnaast vroeg ik me af of ik wat betreft mijn werk nog wel op de goede plek zat. Ik had zelf wel een beeld van wat de oorzaken konden zijn, maar kwam er zelf niet uit.

Wat ik als heel prettig heb ervaren, is de tijd die Josien nam voor haar gesprekken. Ik heb 2 coachgesprekken gehad. Juist op die momenten konden we echt de diepte in. Tijdens de gesprekken zijn we op zoek gegaan naar de “angel”. Door situaties stap voor stap te analyseren, kwamen we steeds bij de kern uit. Deze kern bepaalt mijn gedachten en daarmee mijn gevoelens en gedrag. Deze inzichten waren af en toe confronterend, maar gaven verheldering waardoor ik grote stappen kon zetten in de goede richting. Op momenten dat ik thuis of op het werk piekerde of weer ergens tegenaan liep, kon ik Josien mailen, appen of bellen. Doordat we de situatie vrijwel direct bespraken, kreeg ik meteen zicht op het proces dat zich afspeelde.

Josien haar rustige, niet veroordelende manier van coachen heeft mij enorm geholpen. Gaandeweg het traject leerde ik de situaties herkennen waarin ik vast liep. Het eindresultaat is dat ik me nu veel minder druk maak en zit veel beter in mijn vel. Ik heb minder last van irritaties en heb veel meer energie!”

Eveline